Letselschade op MaatWerkwijze

Je wereld staat op z’n kop. Dat is wat wij vaak horen en dat is ook precies wat het is. Je dagelijkse werkzaamheden worden onderbroken en er ontstaan zorgen over de toekomst. Letselschade op Maat zorgt niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar helpt je ook door deze moeilijke periode heen.

Wij helpen u kosteloos

Wanneer je gewond raakt bij een ongeval of ongeluk, waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan kun je de schade en kosten die hier uit voortkomen vaak verhalen op de ander. Wij sturen jou nooit een rekening, ook niet als er geen regeling wordt getroffen.

Als een ander schuldig is aan het ongeval, dan heb je in de meeste gevallen recht op een vergoeding van de schade. Deze schade kan bestaan uit het missen van inkomen omdat je (tijdelijk) niet kan werken, extra uitgaven voor de huishoudelijke ondersteuning die je nu nodig hebt of de onvoorziene kosten van het ziekenhuisonderzoek, medicatie en het revalidatietraject. In al deze gevallen kun je letselschade claimen.

Letselschade op Maat helpt jou geheel vrijblijvend en kosteloos bij het afwikkelen van de letselschade en zorgt dat alle schade wordt verhaald op de aansprakelijke tegenpartij.