Letselschade op MaatSoorten letselschade

Letselschade bureau

Letselschade na een verkeersongeval

Ook op de weg vinden dagelijks veel ongelukken plaats. Vaak is er daarna sprake van letsel. Dit kan nare fysieke, mentale en financiële gevolgen hebben. Heb je onverhoopt te maken met letsel na een verkeersongeval, dan helpt Letselschade op Maat jou verder. Wij kunnen je ook ondersteunen wanneer je bij een auto-ongeluk betrokken bent geraakt. Onze professionele en ervaren letselschade-experts staan aan jouw zijde om een schadevergoeding te claimen. Die verhalen we ook in dit geval bij de aansprakelijke partij, waardoor onze diensten voor jou geheel kosteloos blijven. Waar het ongeval ook heeft plaatsgevonden, Letselschade op Maat helpt jou verder.

Aansprakelijkheid van de gemeente

Ben je gestruikeld over een stoeptegel die uitstak of doordat er een gat in de weg zat? Ben je uitgegleden op straat of een natte vloer? Dan kan de wegbeheerder, dat is vaak de gemeente, onder bepaalde omstandigheden aansprakelijk worden gesteld.

Fietsers en voetgangers

Niet iedere weggebruiker is voor de wet gelijk. Wanneer je als fietser of voetganger betrokken was bij een verkeersongeval met een gemotoriseerde weggebruiker, biedt artikel 185 Wegenverkeerswet jou bescherming. De bestuurder van de auto, scooter, brommer, bus of vrachtwagen kan aansprakelijk worden gesteld voor de door jou geleden schade.

Dieraansprakelijkheid

Dieren zijn onberekenbaar en kunnen behoorlijke schade aanrichten. Bent je door een hond gebeten en heb je daardoor letsel opgelopen? Kreeg je een trap van een paard bij een onschuldig ritje? Onder bepaalde omstandigheden kan de bezitter van het dier aansprakelijk worden gesteld