Letselschade op MaatOver ons

Wij bieden je gratis hulp, want jouw letsel is onze zorg.

Een ongeval zit in een klein hoekje. Heb je een ongeval meegemaakt en daarbij letselschade opgelopen? Dan wil je vast dat alles weer wordt teruggedraaid. Je zou willen dat je de draad weer kon oppakken waar je die bent kwijtgeraakt. En natuurlijk wil je dat jou recht wordt gedaan. Maar hoe kun je dat voor elkaar krijgen?

Ben je opgenomen in een ziekenhuis of sta je onder behandeling van een arts of therapeut? Of ben je arbeidsongeschikt geraakt voor jouw werk? Dan heb je al jouw tijd en energie nodig om je te richten op jouw herstel en re-integratie. Tegelijk maak je je waarschijnlijk zorgen over jouw toekomst en weet je niet hoe je de eindjes nu aan elkaar zult moeten knopen.

Om de draad in jouw leven weer te kunnen oppakken na een ongeval, heb je behoefte aan duidelijkheid over jouw rechten en heb je de behoefte aan financiële zekerheid. Letselschade Op Maat kan jou bijstaan en je helpen om de touwtjes weer zelf in handen te krijgen. U staat er nooit alleen voor.

Het belang van een belangenbehartiger.

Soms zijn de gevolgen van een verkeersongeval of arbeidsongeval zo ernstig dat je tijdelijk of langere tijd niet kunt werken en je baan dreigt kwijt te raken. Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een belangenbehartiger in te schakelen die het voor je op kan nemen. De werkzaamheden van een belangenbehartiger bestaan namelijk niet alleen uit het claimen van geld. Zo beoordeelt hij bijvoorbeeld ook of er een arbeidsdeskundige moet worden ingeschakeld om in gesprek te gaan met je werkgever. Hoe kun je weer reïntegreren in je werk of moet je naar een aangepaste functie? In sommige gevallen kan het zelfs nodig zijn om je om te scholen.

Zo vlak na een ongeval ben je hier natuurlijk nog niet mee bezig. Je bent in de eerste plaats bezig met je lichamelijke herstel en daar moet de focus ook op liggen. Maar neem later zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Als je ons inschakelt, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en treden wij zo snel mogelijk in contact met diens verzekeraar om jouw schade te verhalen.
Voor jou is het belangrijk om bewijzen van de kosten (voor huishoudelijke hulp, voor het onderhoud van huis en tuin, voor het verlies van arbeidsvermogen) te verzamelen en te bewaren zodat wij tijdig kunnen inschatten welke kosten je hebt gemaakt. Daarnaast is het belangrijk om na de aanrijding een arts te bezoeken om het letsel vast te stellen. Met deze informatie lever je immers bewijs van het letsel. Dit is nodig om een schadevergoeding te claimen.

Als belangenbehartiger helpen wij je met de financiële en juridische handelingen en onderhouden wij het contact met de verzekeraar.
Wij staan je kosteloos bij voor het verhalen van jouw letselschade.